2 oktober 2008

Sista testdagen

Idag var det den sista ”testdagen” för Linnéa och det gick helt galet denna gång.
Linnéa började ganska bra men sedan blev det lite svårt och då blev hon lessen efter att försökt att förstå och vi försökte få henne att bli lite glad igen och det lyckades en liten stund.
Men sedan blev det lite svårt igen och då ville hon bara sitta i mitt knä och krama och pussas och så tittade hon surt på psykologen.

Så Linnéa får nog botten ”betyg” på sin utvecklingstest. Men det gör inget för jag vet att hon kan allt bara hon vill…..I alla fall nästan allt…….

Den 17 oktober ska vi få resultatet.

3 kommentarer:

Ulla sa...

Du har ju också en bestämd lite dam och går det inte så gör det inte. Men vi vet ju att världen går inte under för det. Precis som du säger så vet du att hon kan, bara hon vill. Vi hade turen att specialpedagogen fr hab var med under L:s test. Och hon visste vad L kunde när det blev en sån där situation att L inte ville. Jag deltog inte alls, för då beter sig L helt annorlunda.

Lena sa...

Ulla:
Linnéas logoped var med och hon har ganska bra koll på vad Linnéa kan.
Linnéa var så söt när hon inte föstod och hon försökte och försökte förstå men till slut blev det för mycket för henne.
Jag viste redan från början att detta förstår hon inte.
Men jag tror Linnéa var ganska nöjd med denna dag ändå för hon började dagen med att äta pizza klockan 09:30.....och när vi kom hem fick hon coca-cola.
Snart ska vi hämta Agnes för att gå på tjejernas sporttimme.

Grodansmamma sa...

Tur att man inte gör sådana tester förrän man som förälder till ett DS-barn växt in i det hela. Och känner sitt barn. Verkar ändå jobbigt för både förälder och barn. Skönt att Linnea har en rätt avslappnad inställning till det hela.