28 oktober 2008

Nattning

Linnéa älskar sin pappa men när vi ska gå och lägga oss så har det hänt något. Linnéa puttar bort honom från sängen och säger NEJ, NEJ inte pappa mamma och när jag säger godnatt till tjejerna så gråter Linnéa så tårarna sprutar och sitter längst ner i sängen (vid dörren) och ropar efter mig när jag gått fast pappan ligger i hennes säng.

Så nu har stackars mannen gett upp och jag får natta tjejerna varje kväll och då vill Linnéa ha pappa puss och så ska jag pussas också av mannen och så klart Agnes som ligger uppe i våningssängen.

Men vi måste ta tag i detta nu så det inte bara är jag som kan natta Linnéa, det är mysigt så klart och hon somnar på ca 4-5 minuter så det är ingen långbänk direkt men det kan vara skönt att få slippa det någon gång i veckan också.

1 kommentar:

Ulla sa...

Tänk vilka ideér dom kan få. Vi har också haft såna perioder, då har jag gått ut på kvällen en stund. Vi försöker att turas om när maken inte jobbar. Men för ett tag sen när jag sa till L att ikväll får pappa borsta tänderna så suckade hon och sa: Nä inte pappa han är så trökig. Då är det svårt att hålla sig för skratt.