13 oktober 2008

Öra och fot

Agnes hade ingen öroninflammation och det var skönt men lite röd i örat var hon så Ipren och näsdroppar blir det några dagar till. Hon var idag super pigg så går natten bra ska hon till dagis i morgon.

Men mannen var hos en ortoped idag och fick nog en liten chock stackaren.
Hans fotled var helt trasig, två ledband var helt slappa och så var det något mer som var fel och ortopeden meddelade att om han hade vrickat till foten en eller två gånger till hade han brutit fotleden i stället. Så nu ska han vila foten i två veckor eller till all svullnad är borta och sedan åter till ortopeden för att få ett rehabiliteringsprogram för att bygga upp allt runt fotleden igen som kommer ta flera månader.
Alltså golfsäsongen är nu slut för honom.
På väg mot vårdcentralen
Lövlek
Läkarbesöket klart och nu är tjejerna och leker vid snigeln
Det blåste idag
Ska Linnéa hoppa eller?

Nej Linnéa ville inte men Agnes visar hur man gör Agnes vid snigelns huvud


3 kommentarer:

Nikki sa...

Fina bilder! Skönt det inte var öroninflammation trist att A har ont i örat ändå men förhoppningsvis går det snart över! Lite synd om maken med som har ont i benet! Kan han vila och ta det lugnt då? Det är ju viktigt så han inte får någon ännu allvarligare skada! Hoppas han snart är bra igen!

Ulla sa...

Vad bra att det inte var öroninflammation iaf. Och att hon fortsätter att vara pigg nu. Oj, stackars man. Det tar lång tid att bli bra i foten och det är dessutom lätt att vricka till den igen, tyvärr. Förra sommaren vrickade både jag och L foten med 3veckors mellanrum och det var inte roligt. Jag har använt mig av en balansplatta för att stärka upp foten. Tyvärr så var det samma fot som jag inte kan röra i normala fall heller. Det måste vara trist för honom att inte få spela mer golf iår.

Lena sa...

Ledbanden kommer ju aldrig bli bra men han ska nu träna musklerna runt fotleden och så var det ledkapslarna som var inflammerade.