21 oktober 2008

Måndag

Igår var det dans och Linnéa o Agnes tycker de är så roligt och jag som inte har en aning om vad som görs bakom de stängda dörrarna får i alla fall ut två super glada tjejer så de kan inte tycka det är tråligt i alla fall.
Den 1/12 får nära och kära var med och titta på en uppvisning.

Sedan har jag "överbokat" Agnes i aktiviteter för nästa vecka börjar hennes simlek men som tur är så är det denna vecka ingen dans eller sport för där är det höstlov.
Men sedan är det dans måndag, simlek tisdag och sport torsdag för Agnes, vet inte riktigt vad jag tänkte när jag anmälde henne till allt detta eller rättare sagt jag tänkte nog inte alls tyvärr.

2 kommentarer:

Ulla sa...

Vad spännande det måste bli att se uppvisningen sen. Om Agnes tycker att det är roligt och inte blir alltför slut av aktiviteterna så är det väl helt ok. Ibland tänker man ju inte alls, men det blir säkert bra. Det är värre med föräldrar som tycker att barnen ska vara med på allt och inte vill se att barnen inte orkar. Utan det handlar mest om vad föräldrarna vill.

Nikki sa...

Jag tror nog att barnen orkar med aktiviteterna så länge de är så små så har man ju inte en massa läxor som ska hinnas med osv..... Värre för oss föräldrar att orka med!