8 oktober 2008

Läkare o Linnéa

Idag åkte jag till City Akuten och fick en ordentlig läkarundersökning gjort och det är ett vanligt ryggskott jag har som har strålar ut i framsidan av låret. Så det blev värk och muskelavslappnande tabletter. Men attan vad ont det gjorde att gå och åka buss o tunnelbana, jag var helt slut när jag kom fram till läkaren.
Men det är värt för på City Akuten får man träffa en specialist och på vårdcentralen får man en allmänläkare och jag lider heller för att få träffa en specialistläkare faktiskt.

Men gissa vad som hände på tunnelbanan hem????
Jo dagis ringde och meddelade att Linnéa var hängig och bara vill sova i soffan så det var bara att hämta henne men Agnes var på gympa så henne får mormor hämta senare idag.

Så nu ska jag steka lax till Linnéa som hon får ris och sås till.

4 kommentarer:

Nikki sa...

Vad bra att du fick träffa en bra läkare! Håller med om att läkarna på VC inte är någon höjdare (för det mesta)! Hoppas ryggskottet går över! Själv har jag också jätteont men förstår inte vad det är! Hoppas Linnea snart kryar på sig igen! Hade hon feber? Varför blir hon så trött så ofta? För ofta verkar det inte som hon är sjuk eller har jag missförstått?

Ulla sa...

Nu kommer jag inte ihåg om jag har kommenterat det här redan. Du ser vilket minne jag har. Skönt att du vet vad det är för något, men oj vad slut man blir när man har sån smärta. Maken fick ryggskott förra veckan, men han var i väg till en kotknackare som fick det i rätt läge och han är bra i ryggen. Hoppas att det inte blev så farligt med Linnéa och att hon snart är pigg igen.

Lena sa...

Nikki
Linnéa har blivit så flera gånger och ibland har hon varit pigg när vi kommit hem.
Vet faktiskt inte vad det kan bero på.
Nu pekar hon på huvudet och säger aj, ja men feber har hon inte men den är 37.7 så den är lite förhöjd och hon har också somnat så något är det denna gång. Nu ska jag vara hemma resten av veckan så hon får vara hemma med mig.

Ulla:
Ja men blir helt slut i kroppen.
Du som har ont jämt vet ju verkligen vad man pratar om. Tyvärr fick jag Citodon som jag inte tål (var recept på nätet och jag glömde fråga vad han skrev ut) men mannen blev glad så har vi de hemma när han får ont i sina fotleder.....Jag får nöja mig med Voltaren och Alvedon. Men det viktigaste för mig var att få reda på om det var något mer allvarligare än ryggskott för jag har aldrig haft just denna smärta vid ryggskott tidigare.

Ulla sa...

Lena: L har i perioder också varit trött och vi har trott att hon varit på väg att bli sjuk. Men hon gör alla saker till 150% och tar slut på sig och blir som en disktrasa. Men efter att ha kommit hem och pausat en stund så har det blivit bättre. Man får ju tänka på att dom oftast anstränger sig mer än andra barn och det är säkert tröttande. Vad synd att du inte tål citodonet, jag har också lite svårt för det. Men hoppas att de andra tabletterna hjälper mot smärtan.