17 oktober 2008

Familjeliv

Nu har jag äntligen gjort det som jag tänkt i flera veckor.
Jag tryckte på avregistreringsknappen på Familjeliv!

7 kommentarer:

Ulla sa...

Jag såg att du var borta. Du har iaf gjort ett bra jobb där. Jag har suttit och läst igenom tråden på Etik och blir helt mörkrädd!! Förstår att du har avregistrerat dig faktiskt. Jag skriver ytterst sällan och försöker att hålla mig undan "såna där" trådar. Jag är bara in ibland och läser. Har ju fullt upp med alla "Bloggvänner" och ni är mycket roligare.

Lena sa...

Jag har tänkt på det länge, länge och så efter denna sista tråd på etik kom jag på att nej, nej nu får det vara nog.
Och just som du skriver så har jag fullt upp med alla bloggisar som har blivit mina vänner.

Grodansmamma sa...

Vi kommer att sakna dig! Men jag förstår dig. Kram

Lena sa...

Jag finns ju här.
Jag blir alldeles för upprörd av detta forum och det är inte bra tyvärr.

Nikki sa...

BRA! Har också funderat på det många gånger men så tycker jag ändå att jag vill vara kvar. För det mesta skiter jag i dessa trådar men när jag väl hamnar i en så kommer jag liksom inte därifrån förräns den stängs ner! Jag har protesterat mot hur FL sköter trådarna som startas för att provocera så upplever jag inte den sista tråden jag skrivit i.

Lena sa...

Nikki:
Att avsluta kontot var för att jag fastnar där (glömde ju till och med Emmas födelsedag) och skriver massor av upprepningar till personer som inte kan eller vill tänka lite, lite längre och absolut inte kan acceptera att jag och andra tycker olika.

Masarinmamman sa...

Jag har ju inte varit aktiv på FL, men förstått hur jobbigt det verkar vara där mellan varven. Nu är det länge sedan jag kikade in och jag saknar det inte det minsta. Jag är glad att du är här istället med dina fina bilder och inblicken i barnens vardag. Man ska lägga energi på det goda! Kram!