30 april 2008

Måndag

I måndags var det avslutning på tjejernas danskurs och då uppträdande för föräldrar, syskon och andra nära och kära.
Alla barnen fick stå på kö utanför salen och anhöriga fick gå in först och sätta sig och sen kom de inspringande och satt sig i ring och blev uppropade.
Linnéa säger alla namn som blir uppropade och när dansfröken säger Linnéa så blir hon så lycklig och räcker upp båda händerna och säger högt NEA HAR, när dansfröken sedan ropade upp Agnes så tog Linnéa Agnes arm och sträckte upp den i luften.
Linnéa var med i nästan allt dansfröken sa att barnen skulle göra de övriga barn var med lite då och då men det var ett evigt springande till mammor eller pappor eller sprallande hoppanden eller bara stillastående tänkande och Agnes hon var så också, tror hon var hos mig 20 gånger på 45 minuter och grät, ville inte eller bara skulle ha en styrkekram.

Här står tjejerna och vill gå in NUUUU Cykling av Agnes Linnéa hon cyklar baklänges
Här tittas på något som jag har glömt var det var men spännande är det i alla fall. Tjejerna är närmast
Dansfröken har lagt ut två dansfötter och dem sprang Linnéa fram till och ställde sig på och dansfröken tar nu Linnéa där ifrån
Här är det rullning men Linnéa tyckte taket var fint
Agnes rullarOch rullar
Linnéa går och klappar händerna



2 kommentarer:

Ulla sa...

Vad kul med uppträdande för föräldrar och andra. Man blir ju så stolt som förälder att se dom uppträda.

Nikki sa...

Så fina och duktiga tjejer! Emma gick också på dans när hon var mindre och hon tyckte det var jättekul men numera gillar hon gympan bättre som hon går på två gånger i veckan. Emma var också "duktigare" än de andra barnen och kom inte springande till oss i tid och otid utan gjorde vad hon skulle! Visst blir man stolt? Jättestolt?!