4 november 2008

Sluta med blöja

Linnéa har fortfarande blöja och vi har försökt några gånger att avveckla den men inte går de.
Linnéa sitter ofta på pottan men göra något i den är överkurs tycker hon, de man ska göra i pottan enligt mig gör man bäst på golvet tycker hon.
Torka sig tycker hon också är roligt men det är också roligt att torka munnen efter rumptorkningen så där får man ha stenkoll på vad hon gör med pappret.

1 kommentar:

Ulla sa...

Jag ler lite igenkännande, men jag kan lova dig att jag log inte så där väldigt mycket under åren vi höll på med toaträningen. Mellan 4 och 6 år höll vi på. Men hon var blöjfri tills hon började F-klass. Det innebar dock inte att hon alltid gick på toa. Många olyckor blev det och vi använde Tena inkontinensskydd för att fånga upp det värsta. Hon var alltså helt ointresserad. Hon var jätteduktig på att lära sig prata, läsa och skriva och jag tror att den utvecklingen tog all energi. Toabesök var oviktigt helt enkelt. Ni får väl kämpa på, det kräver tid och tålamod. Men jag hoppas att din Linnéa lyckas fortare än vad min gjorde. Det senaste åren har olyckorna minimerats, men när hon får en riktig skrattatack så blir det lätt en olycka. Men ungen måste ju få skratta så där härligt.