19 februari 2009

Torsdags film

Idag har mannen pratat med rektorn på dagis och tagit upp det som hände igår och också de att vi fått reda på att det gått till skogen (trollskogen där det finns lekställningar och lite annat smått och gått) med två fröknar och där Agnes också fått hjälpa Linnéa med vissa saker för att den ena fröken (vikarie) inte kund hjälpa Linnéa att komma upp i olika lekställningar.
Där är ju då frågan om Linnéa inte kommer upp av egen maskin kan det ju hända att hon inte ska upp i den klätterställningen och då ska fröken förklara och om hon får leka där så ska ju fröken hjälpa henne upp och också passa henne det ska självkart inte vara Agnes som hjälper henne upp. Resursen var kvar på dagis och jobbade (vikarierade) i en annan dagisgrupp.
Sedan lite andra saker att vid sjukdomar så är resursen själv med alla barnen i gruppen.
Ja det har varit ganska mycket ett tag på dagis som gör en både arg och lessen.
Nu får vi se om det händer något.
Vi vet att det är svårt att få tag i vikarier men nu har det gått för långt och det går ut över Linnéa och självklart också de övriga barnen plus att vi har märkt att Agnes blir mamma till Linnéa och det är något som dagis verkligen tidigare har jobbat med att få bort men som nu har kommit tillbaka tyvärr.
Jag vill också säga att vi självklart meddelade att tjejernas fröknar är super bra och att tjejerna tycker mycket om dem men när ledningen inte kan sätta dit personal hela dagarna så blir det tyvärr så här och att det också utnyttjar Linnéas resurs att göra saker som hon inte ska göra.

Här är tjejerna för ca 30 minuter sedan
(Ni som varit med en stund ser att julgardinerna är kvar):

1 kommentar:

Ulla sa...

Åh vad bra att han har pratat med dom. Jag blir lite trött när jag läser om att vikarien inte kunde hjälpa Linnéa upp utan att det var Agnes som gjorde det. Det är ju viktigt att det är rätt person som får klagomålen, och rektorn ska ju (antar jag) se till att Linnéas resurs ska var med henne och inte någon annanstans. Men det blir lätt så vid personalbrist, fast det är fel. Hoppas nu att det blir lite ändring så att tjejerna får en bra sista termin och att Agnes slipper vara "mamma" till Linnéa. Om du inte tidigare hade berättat att det var julgardiner så hade nog ingen brytt sig. Fast jag bryr mig iofs inte ändå, de ser iaf snygga ut.