14 september 2009

Måndagsdans

Idag startade dansen och tjejerna går nu i olika grupper.
Agnes hade en stor uppgift tyckte hon själv och det var att hjälpa Linnéa in utan henne så hon pekar och visar här att Linnéa ska stå i kö innan man en och en springer in i danssalen.
Agnes hade en plan att stå bakom Linnéa när hon sprang in och sedan så gick hon åt sidan och de lyckades och Linnéa sprang snällt in själv, hon blev bara lite lessen när hon märkte att Agnes inte kom med men det hade gått över på bara några sekunder.


Nu är dansen slut och Agnes har börjat sin dans och vi väntar på pannkakorna.
Agnes åt sina pannkakor innan sin dans.




Innan vi gick in till där dansen är så fick hon ute på Årsta torg syn på en affisch med Pettson och Findus som ska visas på Årsta bion på söndag.
Samma affisch fanns också inne där dansen är och här har Linnéa en liten berättelse om Pettson och Findus.


Nu har vi gått upp för att hämta Agnes och Linnéa lyssnar och försöker kika in i dörrspringa för att höra eller se något.



5 kommentarer:

Nikki sa...

Jättefina bilder på söta tjejer!

Anonym sa...

Vilka fina bilder och va duktig du e på att dokumentera allt, de kommer dina tjejer att gilla när de blir störra, få se allt som du skrivit och tagit bilder.
Toppen Lena

Ulla sa...

Vad härliga bilder och vad skönt att det gick så bra fast dom går i olika grupper nu. Oj oj, vad Linnéa snackar på, hon är så härlig och har en sån inlevelse. Man blir så glad av dina filmer.

Helen sa...

Hräliga bilder och det var en lååång berättelse om Petson med stor inlevelse. =)

Anonym sa...

Hej Lena!
Jag blir glad av din blogg! Härliga tjejer och härlig mamma.
Må så gott,
Malin (Irmas mamma)