24 september 2009

Linnéa lite sjuk idag

Idag är jag hemma med Linnéa.

Igår ringde de från dagis och meddelade att Linnéa var jätte slemmig och hade hostat slem.
När jag hämtade henne var hon roslig så jag ringde vårdcentralen för jag tänkte att de kunde skriva ut något slemlösande för hon har nu varit snorig och hostig i över en vecka.

Fick tid nästan på en gång och när vi kom dit var det en ung AT läkare som var så snäll mot Linnéa och tog i hand och de gick sedan hand i hand in till rummet.
Linnéa älskar verkligen att gå till doktorn och springer fram till britsen och lägger sig snällt med händerna på magen med ett stort leende.

Läkaren började prata med Linnéa och Linnéa svarade massor som ingen förstår men hon hade ett bra samtal med läkaren som sedan frågade mig om Linnéa.
Läkaren lyssnade på andningen och tyckte det lät ansträngt och gick och hämta en ”riktig” läkare som också lyssnade och det blev remiss till Sachsska.

På Sachsska fick vi vänta ca 1 timme för så himla sjuk var inte Linnéa och vi såg på många, många avsnitt av Lilla Laban som var den film som visades i väntsalen.

Väl inne i ett rum knackade sedan läkaren på och in kom Linnéas hudläkare och undersökte Linnéa och gav henne sedan slemlösande medicin som vi också fick med oss hem plus att hon kollade Linnéas hårbotten så slapp vi ett läkarbesök för detta om ett tag, hårbotten såg så fin ut bara lite torr men med fortsatt behandling så kommer Linnéa säkert slippa alla psoriasis skorporna.

Men nu är vi som sagt hemma och Linnéa vaknade så klart lite efter klockan 6 och ser nu Pettson och Findus för andra gången denna morgon och hon sitter i Agnes säng och äter smörgås efter smörgås och hostar och hostar, men enligt läkaren skulle vi få henne att hosta ordentligt så slemmet kommer upp.

Ha en bara dag ni andra ute i PC värden.

Inga kommentarer: