15 mars 2009

Nästan 6 år

Idag hade tjejerna 6 års kalas.
Gästerna var mormor och tant Berit.
Men dagen började lite svajigt med en Agnes som hade ont i halsen men med lite medicin så fixade det sig och ingen feber som tur var visade sig på termometen.

Tjejerna fick massor av fina saker som klänningar, baddräkt, Pippihus med möbler, lillagubben, herr Nilsson, Tommy, Annika och Pippi och så fick de räkneböcker, bokstavsböcker, munspel och lite annat smått och gott.
Agnes är fortfarande vaken när detta skrivs och sitter upp i sängen och ser på video med mer medicin i kroppen och en hemsk hosta, får se om det blir något dagis i morgon.
Tjejerna i Linnéas säng och Linnéa ger Agnes medicin (inte på riktigt så klart)


Färdigklädda

Väntar och väntar på mormor och tant Berit

Nu har gästerna kommit och tårta och glass äts för fullt

En liten vävstol fick Agnes

Ett Pippi hus fick tjejerna och Linnéa blev jätte gladDetta är Linnéas bok men Agnes tyckte också om den

Agnes, mormor och Linnéa

En närbild på Agnes

En liten sur Linnéa

4 kommentarer:

Nikki sa...

Kul med kalas (kul när det väl är över alltså *S*) Vi har också haft kalas idag för Lucas som fyllde 7 år just idag! Åhh ett pippi hus hade Noah nog blivit väldigt glad för men nej han får allt nöja sig med dockhuset vi redan har!

Ulla sa...

Söta och stora tjejer. Agnes var så olik sig, eller så är det för att hon snart är skoltjej kanske. Fina presenter dom har fått också.

Lena sa...

Ulla:
Vad roligt att du säger skoltjej för så kallar hon sig själv i dessa kläder! Jag tänkte inte på det när jag köpte klänningen men Agnes blev jätte glad och vill alltid ha sin skolklänning på sig.

Ulla sa...

Och hon är verkligen jättefin i den, hälsa henne att hon ser ut som en stor skoltjej i den.