7 mars 2009

Lite av varje

Nu är det inte långt kvar till tjejernas födelsedag och vi har ingen aning som vanligt vad vi ska köpa till tjejerna. Igår efter dagis var vi i Globen centrum och tog en tur i leksaksaffären och som vanligt så ville de ha ALLT där inne.
Linnéa blev jätte kär i en docka men också lite rädd för en annan docka som satt och pratade hela tiden i leksaksaffären.
Ja det är svårt att handla till barn som har så mycket redan.
I början på april så blir det födelsekalas för tjejkompisar och det ser Agnes fram mot väldigt mycket.

Agnes har verkligen kommit i en riktig hemsk period och igår vid fredagsmyset vill hon ha påfyllning av godis och jag sa att hon fick gå med mig till köket och då fick hon ett anfall som heter duga och det tog 30 minuter innan de gick över och Linnéa blev så rädd att hon satt klistrad på mig och höll för örat och mannen fick ta in Agnes i sitt rum.
Undra varför de blir så här det är ju synd om Agnes för det måste vara så jobbigt för henne, efteråt kom hon och låg i mitt knä och sa att hon var så lessen att hon blivit så arg.

Jag har följt en familjeblogg länge, länge där det skrivs mycket om deras svåra dödliga sjukdom som drabbat deras familj och nu är det inte långt kvar.
Efter att ha följt denna familjs liv så är det som man känner dem och jag är så otroligt lessen över allt de får gå igenom plus att jag är så imponerad över den styrka som visas när de skriver.
De bryter ihop och de går vidare med livet och döden hela tiden.
Nu är det ju så det är i livet och man bli stark av motgångar och man måste ju bara hänga med likasom.
Men jag sänder mina tankar till dem fast jag inte känner någon i familjen plus att de aldrig kommer läsa min blogg som är otroligt innehållslös med tanke på deras liv men jag tror nog att de vill ha mitt liv ibland där det inte händer så stora saker mer än en sönderklippt klänning eller som här ovan en trotsig och arg Agnes.

1 kommentar:

Ulla sa...

L fyller år 5 dagar efter dina tjejer. Vi har nästan bestämt oss för att köpa en Wii-spelkonsol till henne med Wii-sportspel. Hon gillar såna saker och jag tänker att det är bra träning för henne. Det är så svårt att hitta på vad man ska köpa. Går man in i en leksaksaffär så vill dom ju ha ALLT. Stackars Agnes som har det så jobbigt just nu. Det är inte lätt att bli större och utbrott hör ju till, mer eller mindre. Det är inte lätt för någon i familjen när det blir dessa utbrott. Man får verkligen perspektiv på saker och ting om man läser om andra som kämpar mot och med dödlig sjukdom.