24 juni 2008

Cykel

Denna cykel ska vi köpa till Linnéa.
Finns på dessa sidor:
www.skeppshult.se/
Kostar hela 7795 kr.

7 kommentarer:

VARDAGSPUSSEL sa...

hon kommer vara tuffast i kvarteret :)
kram caroline

Nikki sa...

En sån hade Emma men vi fick låna den gratis från ja vad kan det ha hetat? Hon hatade den cykeln vägrade att ens prova cykla på den men ALLA andra barn älskade den och Lucas var så ledsen när vi till sist skickade tillbaka den. Den stod i alla fall ute något år och var lika fin som när vi fick den. Hon hade den nog i två år sen bestämde vi oss för att skicka tillbaka den för att LUCAS blev för stor Emma tittade ju inte åt den. Superfin är den i alla fall!

Grodansmamma sa...

Två av våra grannbarn har liknande cyklar. En kille på ca 12-13 år och en tjej på ca 6 år. De cyklar runt med sina kompisar (på två hjuliga cyklar) hela dagarna. Det verkar perfekt att ha en stor pakethållare bakpå. Jag tycker de är superfina cyklar!

Lena sa...

Lämnat meddelande nu till HAB om att få låna en sådan cykel.
Får se vad de svarar.
Om det inte går så köper vi en.

Ulla sa...

Vilken fin cykel. L cyklar på en vanlig med stödhjul, men det blir nog en trehjulig cykel här också så småningom. Håller tummarna för att ni kan få låna, det var ju inte lite den kostade att köpa.

Lena sa...

Ulla:
Ringde idag till HAB och Linnéas logoped ringde direkt till hjälpmedelcentralen och nu ska någon därifrån ringa mig så vi kan bestämma en tid så Linnéa och jag kan åka dit och prova. Jag vet ju inte hon Linnéa kan cykla på en sådan eller ens når ner till tramporna.
Agnes cykel når hon ner till tramporna (när man sänker sadeln) men cykla klarar hon inte fast det är stödhjul hon rasar och blir super rädd.
Meddelade också logopeden om Linnéas nya beteende på dagig med att slå de mindre barnen, säga dumma saker plus att hon har börjat spotta när hon blir arg.
HAB ska ta tag i detta efter semestern och logopeden och specialpedagogen ska komma till dagis så vi kan träffas och se till att alla fröknar och jag gör lika när vi pratar med Linnéa.
Hemma gör hon inte sådana här saker som tur är.

Ulla sa...

Lena: Vad bra att det löste sig så bra. Cykling är svårt och det tog lång tid för L att komma framåt på cykeln. Ett år ramlade hon och då var det färdigcyklat i ett helt år!
Bra att ni får hjälp med att stävja beteendet. Viktigt att ni gör lika ju. L hade sånt beteende på dagis och i början i skolan. Men slog någon tillbaka (barn alltså) så la hon av mot den direkt. Det kändes som om hon mest gav sig på dom som var lite försiktiga och ville sätta sig i respekt, men jag vet inte. L är ju rätt kaxig av sig. Skönt att hon inte gör lika hemma, men det är iaf besvärligt.