13 maj 2008

En vanlig tisdag

Mina små älsklingar ligger och ser på TV med halsont och snuva.
Jag är så glad att de tycker så mycket om varandra de trivs och leker ihop och jag hoppas att de fortsätter länge, länge till
Min uppgift idag är vik och stryk högen


4 kommentarer:

Ulla sa...

Jag förstår att du är glad att tjejerna tycker om varandra och verkligen trivs ihop. Jag har ju två tjejer som kan vara som hund och katt, men visst tycker de om varandra, iaf lite. Sen är det skönt att se att det finns fler som har en sån där hög, men min blir inte åtgärdad idag. Krya på er.

Grodansmamma sa...

Tjejerna är jätte söta och tvätthögen mindre vacker. Man undrar var all tvätt kommer från. Nu när jag jobbar igen måste man ju dessutom stryka ibland, urk! Kram Anna

Lena sa...

Grodmamman och Ulla

Kan meddela att denna HÖG tyvärr är kvar för jag prioriterade lek med barnen i stället och så har jag jobbat hela dagen idag plus att jag hämtade först Agnes på dagis och sedan åter in till stan och till Solna (ligger på andra sidan stan mot var jag bor) för att hämta Linnéa hos mormor och sen snabbt hem igen så klockan 6 var vi hemma (mannen var på middag med jobbet) (vilken lång mening).

Men i morgonkväll ska den bort (hoppas jag).

Ulla sa...

Lena! Du gjorde helt rätt prioritering tycker jag. Och jag vet av egen erfarenhet att såna högar ändå inte försvinner utan finns kvar till ett senare tillfälle, ha ha.