8 oktober 2009

Inte pappa uff

Natten till onsdag så vaknade Linnéa vid 4 tiden och ropar mamma nena, mamma nena och jag går dit och då säger Linnéa " inte pappa uff sova mej mamma nena sova mej" så det var ju bara lägga sig bredvid henne och sova resten av nattens sömn nära, nära en liten Linnéa och giraffen Lollo.

3 kommentarer:

Ulla sa...

Vad gulligt! Här är det också jag som ska ligga bredvid L. Aldrig hennes pappa. Nu händer det inte så ofta men ibland. Kallar Linnéa er för mamma Nena och pappa Uff jämt? L säger nämligen oftast Ulla och Lasse till oss, väldigt sällan mamma och pappa. Och jag har ingen aning om varför.

Lena sa...

Ulla:
Nej inte så jätte ofta men ibland gör hon så och det var första gången hon ropade så på natten. Men det är så gulligt när hon säger de.
Mannen får nästan aldrig sova med Linnéa, det är jag som ska natta och skulle han försöka natta henne så puttar hon på honom och skriker NEJ, NEJ MAMMMA sova mig.

Ulla sa...

Det är lika här, mamma ska ligga bredvid om hon vaknar på natten och jag ska läsa för henne när hon ska sova. Här blir pappa oftast också bortknuffad.