8 oktober 2009

En vanlig vardags dag i min familj

Upp tidigt, gå på toa, tvätta sig, ta fram barnens kläder, väcka barnen, lirka med sura trötta barn, frukost till ett av barnen, hitta kläder till sig själv, tvätta och borts tänderna på barnen, sminka sig, borsta håret, borsta håret på barnen, klä på de barn som inte vill/orkar/kan klä sig, åka till dagis eller skolan med ett av barnen, åka till jobbet, jobbar, fikar, jobba, lunchar, jobbar, åka och hämta barnen på dagis och skola, handla mat, dra/slita/tjata/böna/be/bli arg för att få hem barnen, klä av de barn som inte vill/orkar/kan, lite att äta till barnen, leker med barnen, duschar barnen, lagar mat, tjatar och hjälper till med ätningen för barnen, plockar bort maten, diskar, leker med barnen, tjatar om läggdags med barnen, borstar tänderna på barnen, jagar barnet som inte vill lägga sig, tar på barnen pyjamasen, jagar ett av barnen som inte vill lägga sig, lägger mig med de ena barnet, de andra barnen kommer och nu SOVER barnen.

3 kommentarer:

Ulla sa...

Åh, jag blir helt slut av att bara läsa om er vanliga dag. Men för ca 7 år sedan såg min dag ut så också, ungefär iaf. Det är först när man är igenom det som man förundras över hur man klarade/orkade med allt.

Helen sa...

Jo barnen tar en del utrymme. Härlig beskrivning =)

Masarinmamman sa...

Haha, spot on! Men vi har rationaliserat bort dusch/bad varje dag... Man fattar ju inte att man orkar när man läser det så där. Och vi slipper borsta hår ;-)