11 augusti 2009

Tisdagens förmiddag

Idag har Linnéa varit på sitt årliga läkarbesök och hennes gamla läkare har gått i pension så det var en ny.
Först kunde inga prover tas för de fans ingen personal!!
Det är ju en av orsakerna varför vi går på kontroll varje år.
Den nya läkaren fick inga plus poäng från mannen direkt, läkaren började och fråga om Linnéas magbesvär och mannen såg ut som ett frågetecken.
Mannen kom sedan på att det läkaren läst om var från förra våren då Linnéa hade diare i ca 10 veckor och vi började med laktosfritt ett tag som läkaren måste ha läst i journalen.
Så det blir ett besök till i slutet av denna månad för provtagningar.
Vi får väl avvakta denna nya läkare ett tag och se om han blir bättre, han är ju i alla fall chefläkare för en avdelning som till hör Sachsskas.

Agnes har gjort potatissoppa.
Ja då inget ätligt utan tre potatisar som skurits i bitar som sedan har blandats och blandats med vatten och socker i olika pytsar så det slutade med att jag har fått hoppa runt med en krycka och en mopp för att få bort klistret som blev på golvet.

Mormor tömde sin kamera hos mig igår så här kommer lite bilder från denna som är innan gipset och från olika ställen som tjejerna och vi har varit på.

Agnes kollar på barnens Allsång på Skansen

Här får jag onda ögat av Agnes (och detta var bara ett litet ont öga ni ska se henne när hon är riktigt arg)

Linnéa sjunger Allsång

Snurr på lekparken i Solna

Agnes snurrar mig

Mer snurr

Ännu mer snurr

Tar det aldrig slut?

Bakom stegen till girafferna ser ni minna ben någon minut innan de ena benet viker sig och bryts (det enda kortet som togs detta besök på Grönan).

2 kommentarer:

Teija sa...

Hej, hur är det? Hur går det med foten?
Hm. Det där med doktorer är ett kapitel för sig! Vi skall snart till hab. läkaren med M. Får se om vi har samma som förut. Hon är bra. Och diabetesläkaren tjejerna har är helt underbar. Finns inte bättre. Hoppas att det visar sig att nya doktorn är bra i a f!
Fina bilder som vanligt:D

Ulla sa...

Åh vad trött man blir läkare ibland. Hoppas att det blir bättre. Blev så full i skratt av "onda ögat", hur ska det bli när hon blir större tro? Ingen höjdare att att hoppa runt på kryckor och försöka torka golv heller.