26 februari 2008

Sjukstugan del 2

Linnéa är fortfarande dålig i magen fast vi nu inte ger henne laktos och tyvärr har jag också blivit lite dålig i magen så det måste nog nu vara en liten bacill troligen.
Men vi får vänta en dag tag till och höra om hon får komma till mormor i morgon också.
Idag är pappan hemma för hon ska till öronläkaren som vi tidigare har bokat av tre gånger på grund av diare men nu är den inte lika ofta så vi får hoppas att hon hinner hem innan nästa ”lass” kommer.
Men det är så synd om henne för hon har så ont i rumpan och vi smörjer och smörjer och hon blir mer och mer hysterisk för varje byta och jag förstår henne, stackas lilla stumpan och hennes lilla rumpa.

Men Agnes är i alla fall på dagis och hon var så glad för att få vara där för hemma är det ju inte lika roligt tycker hon.

Mitt i alla sjukdomar så gick vår tvättmaskin sönder så en ny sådan inhandlades i går. Det var ett himla jobb att få upp den för alla trappor men till slut var den där.
Nu har vi bara det lilla problemet kvar och det är att få ut den gamla. Men, men det går nog på ett eller annat vis, hoppas jag.

1 kommentar:

Nikki sa...

Jobbigt! Vad smörjer ni med? Hur mycket salva tar du? Vi använder en salva åh kommer inte på vad den heter men de flesta har den nog (blir beige i rumpan bara) men när Noah hade salmonella så blev han helt förstörd i rumpan (men så bajsade han så där var tionde minut) och då sa de till oss på sjukhuset att ta på ett jättetjockt lager och DÅ hjälpte det faktiskt men tror vi gjorde slut på några tuber på några dagar *S*

Hoppas Linnéa snart är bra i magen igen. Noah är också så som Linnéa mellan varven!