19 september 2011

NYTT

Lite nytt i garderoben för tjejerna och mig och massor av mer blev det så nu är det proppat i alla lådor och garderober.

Här Agnes med ny pälsväst (som måste vara det mest inne just nu för alla klädaffärer har sin modell), mössa och torgvantar.


Ecco gympaskor till Agnes och Ecco stövletter till mig

3 kommentarer:

Nikki sa...

Vad fin Agnes är i sin nya väst! En sådan hade nog Emma också gillat! Är den från HM? Mössan är också superfin den har jag också tittat på men Emma ska ha svart jacka så jag vill nog helst ha en cerise till henne, har iofs köpt en cerise med toffs och en stjärna!

Fina skor med!

Lena sa...

Den är från HM men dragkedjan fastnar hela tiden i pälsen så Agnes är lite sur på den men tycker den är sååååååååååå fin. Agnes vill helst bara ha svart, grått o lila. Men jag köper lite andra färger också men då är hon lite sur men tar på det ändå. Idag har hon bara svart på sig, hon börja likna mig mer och mer....och så har hon kommit upp i 35 i skor så om tre storlekar så kan hon och jag dela på våra skor.

Ulla sa...

Fina kläder. Det blir av någon anledning mer och mer svart ju äldre de blir. Önskar att jag kunde ha skor med klack, men det går inte. Skorna är jättefina!