9 september 2011

330 dagar


330 dagar är det kvar tills min lilla familj ska åka på sommar semester till Mallis igen.
Denna gång blir det mat på hotellet och så klart bokade jag ett besök av Lollo eller Bernie till Linnéa.
Undra om man ska börja banta nu denna gång i stället för 4 veckor innan resan som gjordes detta år.
Får nog ta och tänka på de några dagar...

3 kommentarer:

Nikki sa...

Varför blir jag inte förvånad? Ha! Ha! Ni är ju som min syster som åkt till samma land, samma ort och samma hotell i så där 10 år nu! Alltså de åker inte till Mallis utan Turkiet!

Ni borde åkt till Rhodos, det skulle säkert passat er fint! Sunwings hotell var superfint där, jag tror det är finare än Mallis faktiskt! Jättebra poolområde, det enda dåliga var iofs stranden! Den var mer än dålig men det var mysigt där vid poolområdet då man såg ut över havet! Ja hela området var fint om man nu vill åka till Sunwing fast vi tyckte det var lite för bra! Alltså man hade nog knappt velat gå därifrån alls!
Men Mallis är MALLIS och ja det är bra där, kanske bäst! Fast om ni vill prova något nytt skulle jag varmt rekommendera Rhodos!


Ang bantningen så är jag såååå duktig 1 månad innan vi åker på semester och går ner så där 10 kg som jag sen går upp igen! Hoppas också på att lyckas gå ner lite i förväg istället!

Lena sa...

Linnea trifs så bra där så de får styras av henne nästa år också. Showen på kvällarna är där vi bor och så ska vi äta där också så det blir inte för ombytligt för henne något som hon har svårt för. Rhodos är också bra men tror faktiskt Cypern är bättre med ving har jag hört, fast de vet man inte för än man varit där.

Nikki sa...

Jag vet några som varit på både Rhodos och på Cyperns Sunwing och de har tyckt att Rhodos är finare men där är inget annat än hotell utanför så man måste ta sig iväg med buss eller taxi vilket iofs inte år så svårt men jag vill väldigt gärna bara kunna gå ut och gå och titta lite i små butiker osv en stund på kvällen!

Ja, varför lämna ett perfekt koncept? Vi är ju själv helt sålda på Mallorca men lite konkurrens fick ön sedan vi var på Rhodos i sommar. Gamla stan, åhhhhhhh! Lindos, åhhhhh! Tsambika beach, åhhhhh! Antony Quinn Bay, åhhhh! Men OM vi åker utomlands nästa år lutar det nog åt Mallorca igen för vår del även om jag är säker på att vi kommer åka till Rhodos fler gånger!