11 maj 2011

Friidrott

Idag ska Linnéa friidrotta på Lidingö och det är kulstötning och 60 meter hon har som grenar.
Frågade skolan vad de brukar ha på sig och de svarade träningsoverall men något sådan får hon inte ha på sig av mig så det blev nya träningsbyxor, pumatröja och så klart en fin spetskjol som träningskläder på huvudet har hon ett hårband som man kan dra ut så hon skyddar huvudet från solen.
Hon kommer vara den finaste kullstöterskan och 60 meterslöperskan av alla, tycker jag i alla fall.

5 kommentarer:

Nikki sa...

Inte för att jag tycker man måste ha träningsoverall men varför får hon inte ha det på sig undrar jag? Hon var ju i alla fall hur fin som helst och ville hon så kunde hon ju ta av sig kjolen när hon sprang!

Lena sa...

Har alltid haft svårt för träningsoveraller vet inte varför men jag tycker det ser fult ut. Lika som foppatofflor, säkert super bekväma men kommer inte till min familj.

Nonne sa...

du är ju för skön Lena, tur att du inte ser mig när jag kommer hem från jobbet!! Eller sofie för den delen :)Familjen mysbyxa (ej wct)

Ulla sa...

Ha ha, hon var säkert den finast klädda friidrottaren. Jag tror inte att mina barn har haft träningsoverall heller. Jo A hade nån i sweatshirtmaterial när hon spelade fotboll.Jag håller iaf med dig om att dom är fula. Foppatofflor är inte vackra dom heller, trots det har jag såna fast billiga, 99 kr på en Ica affär i Göteborg för 3-4 år sen så dom har hållt bra. Men, jag har dom bara på mig hemma på gården, aldrig annars.

Lena sa...

Tjejerna har collagebyxor som de får ha på landet och i vintras hade Agnes dem två gånger i skolan, Linnéa har ett bar med något skrivet i rumpan och de är ganska fina att ha på landet.
Vet att jag är töntig!!
Nonne:
Mina tjejer klär upp sig hemma för det mesta för de vill vara fina och stå framför spegeln och jag ser ut som vanligt för det mesta.
Det är annat med mannen som går under benämningen "kalsongmannen" hemma.