26 maj 2011

44 dagar kvar till Mallis resan

Snart kan man börja räkna tills det blir dags att åka till Mallis och också snart börja skriva ner vad som ska ner i resväskan.
För en del kan detta vara en tråkig uppgift men jag tycker det är roligt och gör listor med familjens namn och vad som ska med för varje person.
Nu har man ju fått lite vana på att resa med barn för det är tredje året vi åker med tjejerna.
Detta år har vi bara frukost för vi märkte förra året att det blev för mycket med lunch och middag för tjejerna som fort tröttnade på maten som serverades.

Alltså 44 dagar kvar tills vi byter ut vår lägenhet till denna i två veckor.

3 kommentarer:

Ulla sa...

Åh vad härligt!

Nikki sa...

Har ni ätit på Bodegas des port någon gång? De har fantastiskt god mat!!! Dyrt men gott!!! Restaurangen ligger längst ner i hamnområdet alltså man går förbi där det är gågata och går bara rakt fram också tar gågatan slut och man fortsätter en liiiten bit till och där på vänster sida ligger restaurangen. Det hänger en massa skinkor i taket och inredningen tyckte våra barn var lite kul. Strax innan denna restaurangen finns en annan restaurang (det är nog ett hotell ovanpå) där de har fantastisk Paella. Sen om ni går upp i området där vi bodde så ligger det också en del bra restauranger. Hotellet vi bodde på hade en jättebra restaurang med supergoda grillspett! Man får ju lov att gå in där och äta om man vill. Man behöver inte gå genom receptionen utan kan gå direkt genom restaurangen och ut på andra sidan och sitta ute och se på showen medans man äter. Maten där var prisvärd sett till hur mycket och hur god den var! Annars kan ni ju ta bussen till gamla staden Alcudia någon kväll och där ligger en del bra restauranger. Vi åt underbara tapasrätter på en restaurang som jag inte kommer på vad den heter. Men jag kan kolla upp det om du vill. Ja, det är rätt trevligt att gå ut och äta lite var man känner för det. Och om man inte känner för det kan man ju alltid köpa med sig mat hem istället och äta i lägenheten! Så ni gör nog ett bra val som bara tar frukost! Och som du säger så är man oftast inte så hungrig att man vill äta en hel lunch mitt på dagen utan bara ta något litet! Några gånger köpte vi med oss två pizzor hem efter stranden/poolen och delade på allihopa. Eller lite gott bröd, oliver och aioli!

Lena sa...

Tack snälla Nikki. Paellan låter super och vi har kompisar som kommer en dag till oss och de älskar paella och jag också dit ska vi gå den kvällen. Grillspetten lät gott och de äter båda tjejerna också glatt. Vad hette hotellet ni bodde på?