28 juni 2010

Mallis filmer nr 3

När de tre björnarna Isidor, Tvättis och Bum-Bum uppträder med farbror Grubb måste Linnéa sitta i mitt eller pappans knä och hon är både rädd och glad.
Men så fort mini discot startar så slänger hon sig ut på golvet och tränger sig fram mot scenen och de sista kvällarna så trängde hon sig ända längst fram och till mitten så hon stod framför den som höll i mini discot.

Mini disco dags IGEN!

Linnéa blir alltså modigare och modigare och här i början på filmen kommer det en tjej som ställer sig bredvid Linnéa men hon får onda ögat av Linnéa för det kan ju hända att tjejen ska trängas.....

Lollo KOMMER!

2 kommentarer:

Ulla sa...

Jag blir alldeles varm när jag tittar på filmerna, det är så härligt att se all glädje. Men oj vad Linnèa hängde med bra i rörelserna till sången, imponerande. L hon kan liksom "fastna" när det är många runt henne och då hänger hon inte med så fort.

Lena sa...

Förra året var hon med på en show och satt då skräckslagen i mannens knä och sedan vågade hon knappt gå förbi ingången till scenen (som ligger på vårt hotell) så vi trodde inte hon skulle våga i år heller så du kan bara tänka dig hur förvånade vi var när hon efter björnuppträdandet slängde sig ut på dansgolvet och dansade, sjöng och skrek när det blev minidisco.