29 juni 2010

Vårdbidrag

När man har en liten Linnéa kan man få vårdbidrag och detta har vi haft från hon var ½ året och från början till hon var 1 år hade vi halvt och sedan helt tills juli i år 2010.
Nu har vi sökt nytt och fick nu resultatet åter och vi fick helt igen till år 2022, alltså tills hon fyller 19 år.

4 kommentarer:

Nikki sa...

OJ så länge! Äntligen någon på FK som fattar att det INTE växer bort!! Skillnaderna mot andra barn blir inte mindre utan större och större......... Skönt för er att slippa dra i detta vartannat år som många av oss andra får göra. Det är verkligen inte upplyftande att så ofta behöva deklarera för allt ens barn inte kan jämfört med andra. Det får en att må väldigt dåligt! Hoppas att vi också slapp söka om och om igen. Får se hur de gör nästa gång med oss, kan bli så att det bara blir en muntlig koll eller så måste vi söka om allt igen vet inte...........

Grattis till er i alla fall!

Lena sa...

Tack Nikki. Ja jag är super glad att det gick så lätt. vi verkar ha en försäkringskassa som fattar hur det är att ha barn med DS plus att de troligen också läste vad jag skrev plus att jag verkligen kunde jämföra också för jag har ju Agnes som är långt, långt för L i utvecklingen.

Ulla sa...

Vad skönt för er. Jag skäms nästan när jag skriver att vi aldrig har behövt söka om. Vi sökte när L var 3 mån och fick beviljat helt från 3 mån t om hon är 16 år. Men, när jag blev sjuk och fick sjukersättning så hade jag ett samtal med VB-handläggaren men dom ändrade ingenting iaf.

Helen sa...

Grattis! Ja de är lite mer insiktsfulla i Stockholm än här nere. Vi väntar på vårt besked och jag hoppas att de i alla fall fattar att jobbet knappast blir mindre med åren...