24 mars 2010

Mycket pengar

http://www.hemnet.se/beskrivning/615900?r=3 Denna lägenhet ligger snett framför vår lägenhet och är nu uppe i 3 miljoner på bud.
Är det verkligen värt så mycket för 89 kvm och en hyra på över 5 tusen i månaden?
Inte konstigt att man aldrig kommer få en större lägenhet här där jag bor eller så måste man ta lån på så mycket.

4 kommentarer:

Anonym sa...

3.000.050...helt sjukt men jag tycker de känns "roligt" eftersom vår är större och vi kommer inte att bet. så mycket. med de e sjukt!!
/Sofia

Ulla sa...

Ja det är verkligen helt sjuka priser. Har ni en 3:a? I Falun kan du få det här huset bredvid en sjö för dom pengarna.Och då är det dyrt här. http://www.hemnet.se/beskrivning/618764?r=3

Nikki sa...

Håller med om att det är sanslösa priser men det var ju en rätt fin lägenhet, gillade dock inte planlösningen helt! Kan ni inte sälja er då och köpa en större?

Lena sa...

Ulla: Japp vi har bara en 3:a. Brukar ibland roa mig med att titta runt i landet och hittar då också hus som man verkligen skulle vilja ha. Men tyvärr bor man här och har jobb här.

Nikki: Självklart kommer vi sälja vår lägenhet men det är så tråkigt att man ska betala så här mycket för en lägenhet, lägenheten som jag hänvisade till är ganska ny och när huset byggdes så kollade vi dessa lägenheter och bestämde oss för att en sådan vill vi inte ha, dålig planering och förråd i lägenheten i stället för källare.