13 januari 2010

Barn

Barn kan gå med en snökocka i famnen och fantisera att de är en bebis och klappa och pussa snökockan och sedan ha en 15 minuter lång godnattpusskramstund utan för porten med snökockan/bebisen innan mamman äntligen får in barnet.

Barn kan sitta i en snödriva och gråta hejdlöst för att mamman har gått i från barnet fast mamman står 10 meter ifrån med barnets vantar i handen och försöker få barnet att gå för att hämta syskonet på dagis.

Barn kan vara vrålhungriga när de kommer hem och sedan var överlyckliga när det meddelas att det blir mjölkstuvade makaroner med falukorv fast när maten står på bordet så är falukorv de värsta barnet vet.

Barn kan vara överlyckliga för att få duscha samtidigt som sitt syskon men väl inne i duschen så är det för trångt, vattnet är för varmt, tvålen är för hal, schampot är för rött, vattnet är för kallt och de får vatten i ögat.

Barn kan vara så trötta att de inte kan tvätta sig, inte orkar borsta tänderna och pyjamasen går inte att ta på men väl i sängen så är barnet alldeles för piggt för att sova.

5 kommentarer:

Ulla sa...

Du verkar inte ha haft det alltför lätt idag du heller.

Ann-Britt sa...

Visst är det härligt

Teija sa...

Ja, hihi. Det är inte lätt att vara barn. Inte vuxen heller;)
Hoppas du mår gott, kram!

Nikki sa...

Såna barn har jag med! Men nu sover de i alla fall så då kan jag le åt det hela!

Ann-Sofie sa...

åh.. vad skönt. Jag har normala barn då... trodde jag var den enda som upplevde just sånt :-) Kram på er!

Ann-Sofie (å Hampus å Nora)