7 juni 2009

De gick så fort

Tänk att en vecka i solen tar så fort slut men det har varit en härlig vecka för tjejerna med bad, sol, lek och så Lollo och Bernie.

Agnes har varje kväll (utom lördag och tisdag) sett barnshow och varit på minidisco, Linnéa var med en gång men det var så högt ljud så hon vägrade de övriga dagarna.
Nu gjorde inte de så mycket för lekparken låg bredvid där vi åt frukost, lunch och middag och där trivdes hon som fisken i vattnet.

Lollo och Bernie blev Linnéas och också Agnes stora favoriter och Linnéa var helt tokig i dem och sprang som en galning efter dem och grät krokodiltårar när de gick.

Agnes har lärt sig att simma och kan nu simma mer än 10 simtag och i den djupa poolen har hon simmat och hoppat från kanten med armpuffar på varje dag.
Stoltare tjej får man leta efter.

På onsdagen så kom Agnes vid frukosten och meddelade att det var en annan tjej i lekparken som hette Agnes och efter en stund kom det en mamma till oss från Norge och berättade att de var så roligt att Agnes hette Agnes för hennes tjej hette så också och så efter en stund sa hon ”och så har jag en till tjej där borta med downs” jag svarade ”nej vad roligt” och gick och kollade in en underbar liten 2 åring med namnet Hedvig.
Denna norska familj blev efter detta vår semester vänner och vi umgicks resten av vår semester.
Familjen bestod av mamma Gun och pappa som jag nu tyvärr glömt namnet på och Artur 7 år, Agnes 5 år, Hedvig 2 år och så lilla Sofia 2 månader.

Nu efter denna vecka har tjejerna fått smak för SunWing Resort och mannen och jag också så klart men då också på Sunwing Resort Inclusive med massor av god mat och vin eller öl att dricka till och tjejerna som åt gratis med massor att välja på, nästa år blir det två veckor och vi hoppas då kunna träffa våra nya norska vänner igen.

Här kommer bilder från veckan som varit.

Lördagen den 30/5

Snart, snart, snart lyfter vi

Bussen till hotellet

Framme och Agnes och mannen kollar utsikten

En lätt "galen" Linnéa kollar också hav och utsikt

Mina tjejer

HÄRLIGT och vårt hotell i bakgrunden

Här stod Linnéa ofta när vi var i lägenheten och ropade till poolsimmarna "ett, tå, te badda"

Agnes kollar in de badande också första dagen

Bad fast inne


Söndagen den 31/5

LEK


Första träffen för tjejerna med Lollo

Linnéa klättrar och Agnes är på

Mini Disco


Måndagen den 1/6

På väg till stranden så träffade vi dessa figurer, en Isbjörn, en tvättbjörn och en brunbjörn som gräver ner någon som jag glömt vad han hette.

Linnéa har litet samtal med tvättbjörnen

Vad tittar Linnéa på?

Jo på Agnes som nu kan SIMMA

Många fluch eller vad de nu hette blev det under veckan

Linnéa "baddar" vid pool kanten

Kvälls promenad


Tisdagen den 2/6


Rutschbana och en pratande och sjungande Agnes




Linnéa "solfjädrar" sig

Sångstund





Onsdagen den 3/6

Strandtjejer
LOLLO och LINNÈA


Idag fick Linnéa en "knäpp" och började bada



Torsdagen den 4/6

Morgon

Bernie



Balkongfilmning på en hoppande Agnes


Fredagen den 5/6 sista dagen


Sandbollbygge

Linnéa "baddar"

Linnéa och Hedvig pratar

En glad Hedvig


Lördagen den 6/6 hemresedag

Hamburgare på flygplatsen

Äntligen på planet som var 2 timmar försenat men allt gick så bra och tjejerna var glada nästan hela vägen hem

3 kommentarer:

Ulla sa...

Vilken härlig vecka ni har haft. Så många härliga filmer också, jätteroligt att titta på. Vad duktig Agnes är på att simma och sjunga! Imponerad av att se Linnéa i vattnet så mycket och t om badandes, måste kännas roligt för alla. Vilket sammanträffande med den norska familjen, måste också ha varit roligt. Efter att ha sett era bilder och filmer så blir jag ännu mer sugen på att åka iväg. Men vi har ännu inte bestämt något. Förstår att det är helt perfekt med all inclusive.

Nikki sa...

Åh så roligt att få läsa om er resa! Vad kul att träffa en annan "Downis-familj"! Jättefina bilder! Också de två viktigaste frågorna från oss som om 9 dagar befinner oss på Mallorca! Hur varmt var det på kvällarna/dagarna? Behövdes det koftor på kvällarna? Nog för att det åker med men helst ska vi väl slippa ytterplagg på kvällen! Hur varmt var det i vattnet? Skönt eller kallt?

Ann-Britt sa...

Vilken vecka ni haft.Man blir som sagt väldigt sugen på att åka iväg.