6 maj 2013

Måndag 6/5 och Agnes och jag fick rida

Då har man fått rida en måndagsdressyr igen och det är så otroligt roligt.
Agnes red så klart också och hade turen att få sin nya favoritponny Arabella.
Idag red de ut i skolan och jag som då också skulle rida kunde inte vara med men hon fick en snäll tjej som ledde henne.
Gruppen efter Agnes är det "stora" tjejer som rider och förra måndagen då Linnéa var med och Agnes hade ridit klart så kom en tjej och skulle rida Arabella och just då skulle Linnéa ge hästgodis till ponnyn och Linnéa blir så glad varje gång ponnyn tar godiset och hon hoppar upp och ner och klappar händerna (och jag blir livrätt att hon ska kissa på sig av lycka) och tjejen som skulle rida Arabella tittar på Linnéa och ler och böjer sig mot Linnéa och säger ” du är så söt och så ger hon Linnéa en stor kram”.
Sedan vänder hon sig till Agnes och frågar om Arabella är hennes favorit och Agnes blir så stolt att denna ”STORA” tjej pratar till henne och hon säger JA och tjejen meddelar att då har vi samma favorit.
Idag kom samma tjej och tog över Arabella efter Agnes och tjejen hade gett Agnes en high five efter de hon frågat om Agnes skulle välja Arabella nästa gång också plus att hon frågat var Agnes syster var och Agnes blev så stolt att denna ”stora” tjej pratade med henne.

När Agnes hade ridit klart kom hon till stora ridhuset och filmade lite.
Här två filmer som Agnes filmat och den första är jag och Gitano och den andra filmen är Elina och Aida
 
 
Och är lite foton på Agnes och Arabella i stallet och när de skrittar ut i skogen.


Inga kommentarer: