9 maj 2013

Majshow på BRS (Botkyrka RS) den 9 maj 2013

13:00 och startade med ponnyridning för Linnéa.
Linnéa hade tjatat att hon skulle ha en brun häst och det blev då lilla Fenja, men då blev hon rädd och började säga att hon inte skulle rida så vi fick gå ifrån en stund men sedan ville hon rida igen och då blev det Banjo som är vit.
Två varv blev det på lilla söta busiga Banjo som var jätte snäll.
 
Film också och två stycken!
 
 
 
 Nu startar snart Majshowen
 
Här upplösningen på Lilla Gubbens försvinnande och tjuvarna hade tagit hon till köttmarknaden för att han skulle bli lasagne men Pippi kom så klart och räddade honom. Linnéa fattade inget men de brydde hon sig inte om för det var ju PIPPI och hon älskade det och blev också jätte glad efter showen var klar då hon fick en krama av Pippi.
 
Till stallet åkte vi med mannen men hem fick vi först gå till bussen och den åkte vi till pendeltåget i Tumba och där tog vi då pendeln till Årstaberg.
På tåget så ville Linnéa att vi skulle fota våra lika märken vi fått på händerna när vi betalade inträdet till Majshowen.
 
Vid Årstaberg hade jag lovat tjejerna glass och det blev det för Agnes men Linnéa valde en kokt med bröd i stället och dessa åts när vi gick hem men vi stannade en stund i lekparken där tjejerna fick gunga en stund.


2 kommentarer:

Ulla sa...

Tuffa och modiga Linnéa som red på hästen. Ni verkar ha haft en roliga dag. Vid Årstaberg var ju jag förra veckan också, fast inte vid nån lekpark förstås ha ha.

Lena sa...

Lekplatsen Ulla ligger närmare hålplatsen Årstafältet men jag bor ju ca 7 minuter gångavstånd till Årstaberg och va 5 från Årstafältet (tvärbanan) och lekplatsen ligger i mitten av denna sträcka så du hade inte ens sett den ;)