28 augusti 2011

Cykla hem själv


I fredags så gick Linnéa och jag och hämtade Agnes på skolan och när vi kom var det mellis.
Agnes delad glatt sin stol och mellis med Linnéa och de var så söta mina små tjejer.
Linnéa vinkade glatt till alla Agnes klasskompisar som vinkade glatt tillbaka.

När vi sedan kommit hem kom Agnes på att hon glömt sin mobil på skolan (i skåpet som kallas för mobildagis). Jag ville nu inte ta ut Linnéa igen för hon var lite trött tyckte jag men då kom Agnes på att hon kunde ju cykla till skolan och efter lite tvekan så jag ok.
Det är inte långt till skolan för oss men det är en lite större gata som ska gås över men sen är det lugnt och de tar ca 10 minuter att gå till skolan och självklart fixade Agnes detta och när mobilen var hämtad ringde hon och var så glad och så cyklade hon hem och hon var bara bort i 15 minuter......Så fort tog de.
Så nu när det är bra väder ska Agnes få ha cykeln till skolan och så får hon cykla hem själv (jag ringer till skolan och säger att hon ska cykla hem) och då kan jag jobba lite längre på eftermiddagarnan.

På väg hem från skola med en glad Agnes och en sur Linnéa
(Agnes hade en jätte fin klänning på sig när hon gick till skolan men Agnes är inte någon klännings tjej säger hon så hon hade bytt på skolan till denna tröja)

2 kommentarer:

Eva N sa...

Så bra att Agnes kan cykla själv till/från skolan! :-)

Ulla sa...

Jag gissar att Agnes var stolt över att ha fått cykla fram och tillbaka till skolan själv. Min A har heller aldrig varit någon klänningstjej. Men L gillar klänningar lite mer.