6 april 2011

vikt och längd

Idag var det besök hon skolläkaren och de var ett onödigt besök men det var första gången och de vill träffa henne en gång i alla fall sa skolsköterskan när jag ringde och frågade om vi slapp gå dit.


Så hon blev läkarundersökt för andra gången detta år och hon är en frisk tjej som idag är 113 cm lång och väger 20,3 kg.

Agnes mätte och vägde jag igår och hon är 135 cm lång och väger (håll i er nu för det är för mycket) 35,3 kg.

Nu måste hon springa mer och äta mindre utan att hon vet om det så klart för jag vågar inte säga något om det till henne för då blir hon så lessen och jag vill inte att hon ska få några konstiga tankar i huvudet.

2 kommentarer:

Nikki sa...

Hej!

Då är Agnes nästan lika stor som Emma (36 kg och ca 141 cm lång) och Noah är nästan lika stor som Linnea! Så konstigt det kan bli va? Fast inte är det väl så farligt med den vikten? Som du skriver röra på sig lite mer och lite nyttigare mat så kommer det säkert att rätta till sig!

Ulla sa...

I Agnes ålder brukar dom kunna bli lite knubbiga. Det blev både J och A, sen rätt vad det var så försvann det. Jag är också rädd för att prata för mycket om vikt och vad som ska ätas, det är ett känsligt kapitel hos flickor. Och kan ju utlösa ätstörningar. Och såna vill man inte veta av. L väger ju alldeles för mycket, men jag hoppas att det blir bättre under vår och sommar.