10 maj 2010

Vattkoppor

Inte roligt att ha vattkoppor tycker Agnes

Stackars pappa som har hög feber och hela kroppen full av koppor, här har pappa just fått puder i ansiktet och Linnéa är lätt rädd/glad/förvånad över pappas utseende.

6 kommentarer:

sofia sa...

De lät på Agens som om hon ville ha kopporna, men de va nog inte lite roligt när dom väl kom. Elin säger för tillfället att hon vill ha dom men de är bara för att F har sagt att de är bra att ha haft dom.
Tror dock inte att de kommer vara lika glada miner när dom väl kommer....

Helen sa...

Huga nej det är inte kul med koppor! Värst för pappa kan jag tänka mig.

Nikki sa...

Ursäkta men din man ser lite rolig ut med allt puder i ansiktet så jag inte kunde hålla mig för skratt! MEN jag lider med honom för jag minns tydligt hur det var att ha det för jag hade vattkoppor när jag var 18 år gammal! Fy så hemskt det var! Hoppas dina sjuklingar kryar på sig snart!

Ulla sa...

Förstår att Agnes gör tummen ner för vattkoppor. Jag gissar att din man också gör det, fy sjutton för att få det som vuxen. Jag kan tänka mig att det är lite skrämmande för Linnéa att se pappa så där. Hoppas att både han och Agnes piggnar i fort.

Lena sa...

Kan bara meddela att jag tyvärr skrattar också åt min man för han ser för rolig ut......Stackaren.

Teija sa...

Halloj, hoppas att familjen kryat på sig. Vad jobbigt för maken med vattkoppor.
Det är nog inte så ovanligt att man får det i vuxen ålder. Hade det när jag var 20 och var så sjuk så jag glömmer det aldrig.
Ha det bra i vårsolen, kram:D