13 februari 2011

Det kom en kommentar

Det märks att du inte har kört buss! Det går inte att jämföra med att köra bil, plus att i en fullsatt buss är det väldigt många människor som busschauffören ansvarar för. Så det handlar många gånger om resenärernas egen säkerhet, att turerna ställs in. Ett tips är att helt enklet ringa och avboka allt och inte ge sig ut i ovädret. Det var väl inget akut precis, det där ortopedbesöket? Ger du dig ut med två små barn i ett sådant väder så får du skylla dig själv, busschaufförerna ska inte behöva riskera sina och resenärernas liv bara för att du tycker det är så krångligt när inte bussarna går! Skaffa bil då, som du tror tar sig fram i vilket väder som helst!
Den här finna, trevliga (nej det var det ju inte) och också anonyma kommentaren fick jag på mitt blogg inlägg om turen till ortopeden i fredags.

Fast det var anonymt och jag i vanliga fall inte brukar publicera sådana så gör jag ett undantag denna gång.
Jag tror att du anonyma person har kommit till min blogg ifrån: Lund, Skane Lan arrived from google.se on "Linnéa och Agnes" by searching for tjejerna två. eller Karlshamn, Blekinge Lan arrived on "Linnéa och Agnes".
Mitt svar till dig anonyma person:

Nej jag har aldrig kört buss och inte bil heller för den delen för jag har inget körkort men tro det eller ej kära anonyma person så har jag faktiskt en bil som galant hade klarat det rådande vädret (de trodde du inte, hi,hi (vet det var inte snällt skrivet åt dig men kunde tyvärr inte låta bli men det var faktiskt du som startade)).

Ortopedbesöket kunde säkert ha ställts in men nu har min dotter en ortoped som det är väldigt svårt att få tider hos så därför beslutade jag att åka fast vädret och den lokala trafiken inte var på topp.

Sedan undrar jag varför du inte kan skriva vem du är?

Känner jag dig och du vågar inte meddela vem du är på grund av det?

Min blogg är ju ingen kändisblogg och har bara några få besökare per dag och då för det mesta sådana som jag känner så det skulle vara ganska roligt och också intressant och få reda på om det är någon jag känner som skriver sådana snorkiga kommentarer.

8 kommentarer:

Nikki sa...

Äsch bry dig inte om den där kommentaren. Det är för tusan klart att det ska gå att åka buss, tåg eller flyg även om det kommer en massa snö. Tycker att det är helt jäkla galet att myndigheterna inte har bättre beredskap utan att det ska bli fullständigt kaos så fort det kommer lite eller mycket snö! Bättre än så här borde det fungera och jag kan ju säga som så mycket att hade vi haft en annan regering vid makten så hade Alliansen skrikit sig hesa över hur dåligt skött detta är men nu hörs ingenting och vi förväntas bara acceptera att så här är det!

Sen kan man inte bara boka av ett besök hos ortopeden pga snö. Dels får man betala för besöket om man inte bokar av ett dygn innan och dels så brukar det vara väldigt långa köer till att komma dit. Så visst var det ett viktigt besök. Men det tycks inte den anonyma förstå!

Svårt att köra bil om man inte har något körkort och för den delen så borde man ju inte behöva köra bil vilket inte är det bästa alternativet för vår miljö. Fast jag ska väl inte yppa något om detta egentligen eftersom jag pga min värkande kropp inte åker buss alls utan endast kör bil! Men hade jag mått bättre hade jag gärna åkt buss för miljöns skull och det kan vara ekonomiskt med om man behöver betala dyra pengar för parkeringen.

Håller med dig Lena i alla fall!

Lena sa...

Tack Nikki!!!!

Ulla sa...

Lena, det är förmodligen ingen som har barn med särskilda behov. Eftersom personen ifråga anser att det bara är att boka av. Vi andra vet ju hur svårt det är med tider. Visst är det lite bra att man kan kolla var inläggen kommer ifrån, även om man inte kan vara säker på att det stämmer.

Eva N sa...

Så tråkigt att människor inte ens kan skriva sitt namn, då törs man inte stå för det man skriver tror jag!!
Jag känner inte dig personligen men följer din blogg då jag har stort intresse av Down Syndrom i egenskap av avlastningshem till en DS-kille sen 19 år tillbaka. Jag hittade dig via Ulla & A-B :-)
Ortopedbesök är viktiga saker och att få en ny tid dit tar ofta väldigt lång tid, så jag tycker det är bra att ni tog er dit!
Ha det gott! :-)

Ann-Britt sa...

Ja du vad säger man.Inget att bry sig i, men jag vet det kan vara svårt att släppa.Troligtvis ingen som behöver hjälp från dessa specialister så de vet hur svårt det är att ändra tid.Svagt att skriva anonymt oxå, kan man inte stå för det man tycker så behöver man inte yttra sig alls.

Lena sa...

Tack alla!
Det som irriterar mig är att personen är anonym sedan att han/hon tycker som han/hon tycker är en helt annan sak för alla tycker vi olika.

Roligt att du Eva N följer min blogg.

Anonym sa...

Helt utrolig hva folk får seg til å skrive! Hva feiler det dem? Og hvis de syntes det var så ille, gidde å bruke tid på det?
Nei, jeg koser meg veldig med bloggen. All respekt til deg og dine. Heia dere!Hilsen Gunn Kathrin

Lena sa...

Hej Gunn Kathrin!

Glad jag blir att du läser min blogg. Hoppas allt är bra med dig och hela din familj. Ingen som åkt för långt med bussen mer och måste hämtas i någon annan stad?

/Lena