30 september 2010

Torsdag 30/9

Idag hämtade jag Linnéa på skolan och vi gick på kondis och Linnéa tryckte i sig en hel prinsessbakelse och jag hjälpte inte till för jag tycker inte om sådana, jag drack en latte i stället.

 Sen hämtade vi Agnes och massor av paket och ett av paketet fanns Agnes fina nya kängor som hon har på sig och som hon säger att hon också ska sova i.
Jag ska till stallet ikväll så det blir mannens problem att få av henne dem.

3 kommentarer:

Ulla sa...

Mysig med en fika med Linnéa. Jättesnygga kängor. Jag valde mellan kängor och stövlar till L,men det blev stövlar.

Nikki sa...

Va, äter du inte prinsessbakelse? Jag skulle kunna äta två sådana (fast er såg extra stor ut) speciellt nu när jag försöker hålla igen!!!! Mysigt med fika i alla fall!

Fina kängor! Var har du köpt dem? Vet inte vad Emma ska ha i vinter. Har köpt stövlar att ha till att gå på stan och gå bort i men behöver något mer!

Lena sa...

Nikki: Nej jag tycker inte om marsipan, vispgrädde och sylt så de blir bara sockerkakan och vaniljsåsen kvar. Tårtbiten ser större ut bara för den är längst fram på bilden fast den var ganska stor ändå.
Kängorna är vår och höst kängor så jag måste köpa vinterstövlar också. Dessa är från Kavat som jag köpt på Ellos, de var ganska dyra men jag fick 50 % rabatt på en vara så då slog jag till och hon är så stolt över dem.