3 november 2009

Vaccin

Idag fick Agnes sin influensa spruta.

Nu är det bara att hålla tummarna att hon inte blir sjuk av den men risken är stor för hon har blivit sjuk av alla sina sprutor hon har tagit i sitt liv (ja då inte fästningsprutorna).
Agnes var super duktig men Linnéa som redan fått sin spruta för någon vecka sedan skrek högt ”PUTA MI OSSÅ, PUTA MI OSSÅ” för hon ville också.

Men detta med att det finns vaccin.
På vår vårdcentrals hemsida stod det att vaccin fanns och detta var uppdaterat idag klockan 9:02.
Ringde för säkerhets skull och de ringde upp mig vid 12:00 och då fanns det inget vaccin och hade inte funnit sedan i går vid 16 tiden (då jag och Agnes var där och det just hade tagit slut). Meddelade då att det stod på deras hemsida men det viste personen i telefonen inget om så klart.

Men när tjejerna var hämtade så gick vi ändå förbi vårdcentralen och då fanns det vaccin så det blev 1 timmes väntan.

Hinner faktiskt inte blogg så mycket just nu som en del kan ha märkt.

Tjejerna är friska i alla fall och mycket att göra på jobbet och så är det ju inte bara att komma hem och sätta sig (som jag gör nu i och för sig men man måste ju vila lita i alla fall) för det är tvätt, disk, matlagning och så höll jag ju på att glömma tjejerna och mannen också.

1 kommentar:

Ulla sa...

Hoppas att hon inte blir dålig av sprutan. A Blev också alltid dåligt av sina vaccinationer som liten. Det kan inte vara så många som vill ha en spruta, Linnéa är en tuff tjej. Förstår mycket väl att tiden inte räcker till.