6 maj 2012

ToapartyMin lilla Linnéa har allt för länge haft blöja men nu har vi tagit tag i det ordentligt och i fredags hade vi ”toaprty” då habiliteringen kom till oss och underhållit Linnéa på toa med massor av godis och läsk och när hon väl kissar så ska det bli belöning.
Jag hade funderat länge på vad för belöning hon skulle få tills jag upptäckte att Junibacken hade lagt ut Musikbussen och Sagan om det röda äpplet på sin hemsida och självklart blev ju detta belöningen.
På detta foto från i lördags har Linnea just kissat på pottan efter de att hon kissat lite på golvet och jag tryckte ner henne på pottan men gud så glad hon var efter och hon sprang omkring länge och skrek att hon kissat på pottan.
Har på fotot ser de på Junibacken filmerna.
När de två filmerna var klara ville hon se dem en gång till men jag sa nej och meddelade ”du får se dem när du kissat nästa gång” och då tittade Linnea på mig lite surt men sen sprang hon till toan och satte sig och tryckte.
Agnes sprang efter så där satt de båda och läste böcker och båda väntade på nästa Linnéa kiss för att få se "Musikbussen" och "Sagan om det röda äpplet" åter en gång till.2 kommentarer:

Ulla sa...

Hon förstår ju vad hon ska göra för att få belöningarna iaf. Det här gick ju så trögt för min L så jag vet hur du har det. Det krävs ett oerhört tålamod och jag trodde att jag skulle bli tokig. Men nu ska fin goa tjej fixa det!

Anonym sa...

Så härligt att det har börjat lossna med toabesöken :-)

/Eva N